DANCEBREAK
Dans je dag in balans!

WAT IS DANCEBREAK?

Zit je teveel, wil je meer bewegen gedurende de dag en je gezonder, vrolijker en energieker voelen?

Dans je dag in balans!
We dansen al sinds mensenheugenis. Het hoort bij ons, het zit in ons bloed. Discotheken en festivals bestaan niet voor niets. Dansen heeft een positief effect op je fysieke, geestelijke en emotionele gezondheid. Het maakt dat je ontspant én het geeft energie.
Maar vooral: het is ontzettend fijn om te doen. Dans je met me mee?

Hoe ziet een sessie eruit
Lekker bewegen op muziek, op jouw manier. Een korte dancebreak, waarna je weer ontspannen en energiek verder kunt met je dag.
De inloop is vanaf 12:00. Om 12:05 beginnen we met een korte warming-up. Vervolgens dansen we 15 tot 20 minuten op muziek. Tot slot doen we een korte cooling-down. Uiterlijk om 12:30 sluiten we af.

Voor wie
De dancebreaks zijn voor iedereen die op een makkelijke en natuurlijke manier (meer) wil bewegen én voor iedereen die van dansen houdt.
Iedereen is welkom.

Wanneer
We dansen over het algemeen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag*

Waar
Online (via Zoom)

* Het kan een enkele keer gebeuren dat het op een van die dagen niet lukt. Dan probeer ik die dag in te halen op vrijdag. Dit is dan te zien in het rooster op mijn boekingssite.

NAAR DE INSCHRIJF-PAGINA


WAT DEELNEMERS ZEGGEN

Het dansen maakt me blij en geeft energie!
Marianne

Ik vond het hartstikke leuk. Eerlijk gezegd heb ik de rest van de dag goed gewerkt. Ik had weer zin, ik had weer energie. Ik zou het ook andere mensen aanbevelen. Ik merk dat ik de beweging nodig heb, het is goed voor mijn lijf. Anders zit ik veel te lang achter mijn computer. Het breekt de dag ook, geweldig Michelle, dank je wel. Dit is een stok achter de deur voor mij!
Priscilla

De Dancebreak is een heerlijke onderbreking van het beeldschermwerk. Daarna kun je er weer helemaal tegenaan! Je hebt je hoofd even uit gezet, je lijf gevoeld en dat doet goed. In een ontspannen sfeer (niets moet) met goeie muziek. En je hoeft er de deur niet voor uit, dus super laagdrempelig!
Miranda

Ik doe graag weer mee. Meer energie en zuurstof, soepeler in de heupen, ik zie alleen maar voordelen.
Carmen